Att göra-listan

Här kan du se vad som väntar på att göras, utöver ordinarie översättningar och publiceringar som hela tiden pågår. Det har börjat bli ett digert arbete att underhålla och “reparera” och se till att allting funkar bra och är komplett m.m! I samband med detta gör jag en liten efterlysning:

Skulle du känna för att hjälpa till med någon av uppgifterna är du varmt välkommen att höra av dig till mig på anneli@divinetruth-svenska.se, så berättar jag närmare om hur du kan bidra till tillgängliggörandet av Divine Truth-materialet på svenska.

Arbetet är frivilligt och behöver göras som allt annat arbete med Divine Truth-materialet – på donationsbasis. Du får gärna ha en text under menyfliken “Om översättarna” där du eller jag beskriver din arbetsinsats och möjliggör donationer som tack för din hjälp.


Uppgifterna räknas upp utan inbördes prioritering.

  • Översättning av Throught The Mists, The Life Elysian och Gate of Heaven, Robert J. Lees (eller känner du till någon som redan gjort jobbet och har möjlighet att dela med sig till andra?)
  • Inspelning av översättningarna på svenska, så att personer med synsvårigheter lättare kan ta del av materialet.
  • Granskning/korrekturläsning av alla texter som hittills lagts upp på hemsidan
  • Kontroll av alla länkar på hemsidan, och se om alla utlovade filer/nedladdningar och liknande är på plats
  • Transkribering av seminarier, intervjuer och kanaliseringar som ännu inte finns nedskrivna (det vill säga att skriva ned ordagrant vad som sägs på engelska från en ljud- eller videoinspelning) – det här steget möjliggör att fler texter blir tillgängliga för översättning till både hemsidan och i bokformat. (Den text jag själv helst vill få klar är 20131114 Texas USA 2013 – Mary – Q&A With Audience S6, då jag gärna vill få ut en bok om Maria Magdalenas liv under 2 000 år också.)
  • Länkningar till alla texter som finns i respektive bok, så att de som läser en bok lätt kan hitta respektive texter här på hemsidan, och därmed de engelska originaltexterna på divinetruth.com