Böcker på svenska

Då jag har funnit ett tryckeri nu som använder återvunnet papper och har helt okej priser ovanpå det, så kommer jag att återuppta den ordinarie bokutgivningen av allt material på både svenska och engelska.

Om du vill ha någon eller några av böckerna hemskickade till dig, så kan du skicka ett mejl till mig på: anneli@divinetruth-svenska.se så skickar jag häftena med PostNord, Schenker eller DHL. Jag bjuder på både böcker och porto (i den mån jag har medel till det). <3

Ange önskade titlar, fullständig postadress, mobilnummer för avisering av paketet och den e-postadress jag kan nå dig på för uppdatering om din order. Vill du ha boken/böckerna till ett särskilt utlämningsställe (ombud för PostNord, Schenker, DHL) så ange detta också i mejlet.


Här ser du inom kort vilka böcker som finns att beställa hem:


Jag bjuder på både böcker och frakt, och blir glad om du har vänner eller familjemedlemmar som också skulle vilja ha någon eller några av böckerna, så välkommen att beställa flera exemplar av samma titel/titlar om du vill.

***

Läs också mer om hur dina personuppgifter hanteras vid kontakt eller beställning här: GDPR – dina personuppgifter.

Trevlig och lärorik läsning,
önskar Anneli Erkkonen, översättare, förläggare och hemsidans administratör

Observera: Divine Truth Ltd och God’s Way of Love Organisation har ett urvalsprogram för volontärer som vill arbeta med att sprida och leva enligt Guds sanningar. Då ingen svensktalande person ännu har godkänts som volontär (enligt kriterierna som finns på engelska om du klickar här), så har heller inte någon av de svenska översättningarna kunnat godkännas som tillräckligt korrekta för att Divine Truth Ltd ska kunna garantera deras tillförlitlighet.
Med andra ord kan min och andra frivilliga översättares förståelse av originaltexterna fortfarande innebära att översättningarna inte med precision förmedlar det som Jesus, Maria Magdalena och övriga som representeras i texterna ursprungligen avser med det som sägs och skrivs i dessa.