Böcker på svenska

(Här kan du klicka för att se en förteckning över vilka dokument respektive bok innehåller.)

Beställ helt kostnadsfritt den eller de böcker du vill ha genom att kontakta mig direkt på e-post: anneli@divinetruth-svenska.se. (Klicka här för en smidig e-postmall som du kan kopiera och klistra in i ditt mejl om du vill.)

Ange fullständig postadress, mobilnummer för avisering av paketet och den e-postadress jag kan nå dig på för uppdatering om din order.

Observera: Divine Truth Ltd och God’s Way of Love Organisation har ett urvalsprogram för volontärer som vill arbeta med att sprida och leva enligt Guds sanningar. Då ingen svensktalande person ännu har godkänts som volontär (enligt kriterierna som finns på engelska om du klickar här), så har heller inte någon av de svenska översättningarna kunnat godkännas som tillräckligt korrekta för att Divine Truth Ltd ska kunna garantera deras tillförlitlighet.
Med andra ord kan min och andra frivilliga översättares förståelse av originaltexterna fortfarande innebära att översättningarna inte med precision förmedlar det som Jesus, Maria Magdalena och övriga som representeras i texterna ursprungligen avser med det som sägs och skrivs i dessa.

Här ser du vilka böcker som nu finns att beställa hem i tryckt/pappersformat:

Sanningen om Gud, själen, ånger och förlåtelse, reinkarnation och andar samt andeinfluenser
167 sidor
Innehåller 5 seminarier om ovanstående ämnesområden, framförda av Jesus och Maria Magdalena.
Allt innehåll i boken finns upplagt här på hemsidan under fliken Seminarier.

Känn igen Guds sanningar – 14 kvaliteter som kännetecknar Guds lagar
352 sidor
Innehåller transkriptioner från ett antal frågesessioner som handlar om Guds kvaliteter och egenskaper, framförda av Jesus och Maria Magdalena.
Allt innehåll i boken finns upplagt här på hemsidan under fliken Frågor och svar.

Människans själ
302 sidor
Innehåller transkriptioner från ett antal sessioner som handlar om om ovanstående ämnesområde framförda av Jesus och Maria Magdalena.
Allt innehåll i boken finns upplagt här på hemsidan under fliken Vanliga frågor och svar.

Känslor, Bok 1
291 sidor
Innehåller transkriptioner av frågor och svar som bland annat handlar om vad ilska, rädsla och beroenden är, hur vi kan läka våra känslor på själsnivå, hur det påverkar vårt liv, och den innehåller också svar på frågor från personer som undrar om olika verkliga upplevelser. Framfört av Jesus och Maria Magdalena. Upphovsrätt: Divine Truth Ltd., svensk översättning Anneli Erkkonen.
Allt innehåll i boken finns upplagt här på hemsidan under fliken Frågor och svar.

Framsidan på boken Känslor Bok 2, lila klematis i närbild som omslagsmotiv

Känslor, Bok 2
226 sidor
En sammanställning i svensk översättning av ett antal sessioner som genomförts av Jesus och Maria Magdalena på temat “Känslor”, och som tar upp många olika aspekter av hur känslorna fungerar i vår vardag, Guds syn på våra olika känslor, hur vi använder vårt motstånd mot att känna dem, hur avgörande det är att vilja känna alla känslor i vår själ och varför vi tror på så många osanningar om känslor, bland mycket annat. Samtliga texter finns kostnadsfritt och digitalt i original på divinetruth.com, och i svensk översättning på divinetruth-svenska.se.
Allt innehåll i boken finns upplagt här på hemsidan under fliken Frågor och svar.

Vad händer när vi sover?
167 sidor
En sammanställning i svensk översättning av 2 sammanhängande sessioner som genomförts av Jesus och Maria Magdalena på temat “sovstadiet” (the sleep state), och som tar upp många frågor om vad som händer när vi sover.
Allt innehåll i boken finns upplagt här på hemsidan under fliken Seminarier.

Vad händer när vi dör?
117 sidor
En sammanställning i svensk översättning av 2 sammanhängande sessioner som genomförts av Jesus och Maria Magdalena på temat döden, och som tar upp många frågor om vad som händer när vi lämnar vår fysiska kropp permanent.
Allt innehåll i boken finns upplagt här på hemsidan under fliken Seminarier.

Jesus liv under 2 000 år
253 sidor
En sammanställning i svensk översättning av intervjuer med Jesus på temat hans eget liv från det första seklet och fram till nutid, med många korrigeringar av de historiska och religiösa redogörelser där vi traditionellt fått vår information om Jesus person, liv och syfte.
Allt innehåll i boken finns upplagt här på hemsidan under fliken Seminarier.

Ödmjukhet
278 sidor
En sammanställning i svensk översättning av frågor och svar med Jesus och Maria Magdalena på temat ödmjukhet, vad det egentligen är, vilka fördelarna är med att vara helt ödmjuk och hur vi använder olika metoder för att behålla ett motstånd mot att vara ödmjuka.
Allt innehåll i boken finns upplagt här på hemsidan under fliken Frågor och svar -> Intervjuer.

Barndom & föräldraskap
235 sidor
En sammanställning i svensk översättning av seminarier samt intervjuer med Jesus, Maria Magdalena och Justin Crick på temat barn, föräldrar, hur det påverkar oss att växa upp med känslomässigt skadade föräldrar och betydelsen av att förstå att våra föräldrar inte har skapat oss, bland mycket annat.
Allt innehåll i boken finns upplagt här på hemsidan under fliken Frågor och svar -> Intervjuer samt Seminarier.

***

Beställ helt kostnadsfritt den eller de böcker du vill ha genom att kontakta mig direkt på e-post: anneli@divinetruth-svenska.se. Jag bjuder på både böcker och frakt, och blir glad om du har vänner eller familjemedlemmar som också skulle vilja ha någon eller några av böckerna, så välkommen att beställa flera exemplar av samma titel/titlar om du vill.

Ange fullständig postadress,
mobilnummer för avisering av paketet och den
e-postadress jag kan nå dig på för uppdatering om din order.
Vill du ha böckerna till ett särskilt utlämningsställe så ange detta också i mejlet.

***

Om jag behöver beställa hem fler böcker för att de är slut på lagret så får du besked om detta i mejlet, samt ett nytt besked när det blir dags att skicka böckerna, så att du kan göra ev. ändringar i beställningen innan den skickas.

Vill du istället göra en egen beställning direkt från Amazon så kan du göra det genom att klicka här. Då betalar du för närvarande en summa till Amazon (priserna är deras minimibelopp och det utgår inte någon royalty till mig, däremot går några dollar till Amazon) samt resterande belopp till tryckeriet. Dessa beställningar görs oberoende av den här hemsidan, och hanteras helt och hållet av Amazon.co.uk.

Önskar du stödja översättningen och utdelningen av böcker så är du välkommen att donera valfritt belopp under fliken Donationer.

Alla donationer behandlas som hobbyintäkter i nuläget, och eventuell vinst efter kostnader beskattas därefter.

Läs också mer om hur dina personuppgifter hanteras vid kontakt eller beställning här: GDPR – dina personuppgifter.

Trevlig och lärorik läsning,
önskar Anneli Erkkonen, översättare, förläggare och hemsidans administratör