FAQ – Inledande kommentarer – Känslor session 2

(Videoklippet från sessionen finner du inbäddat direkt nedanför den svenska översättningen)
Klicka här för svensk PDF-version av texten.

Spelades in den 24 april 2014 i Wilkesdale, Queensland, Australien, med Maria Magdalena som frågar och Jesus som svarar.

Jesus: Välkommen till våra sessioner med vanliga frågor och svar om känslor idag. Jag och Maria kommer arbeta oss framåt genom en rad frågor som olika personer har ställt, och vi har bestämt oss för att börja den här sessionen med en hel serie med frågor om väldigt grundläggande saker om känslor, väldigt grundläggande frågor. Så vårt förslag är att den här sessionen, session 2 om känslor, förmodligen är den session som de flesta skulle vilja börja med när de tittar igenom de känslorelaterade frågorna vi brukar få.

Det andra vi skulle vilja säga till dig är att vi föreslår att du tittar på ”Hur människans själ fungerar”, innan du lyssnar på alla våra svar om känslor och känslofrågor och så vidare. Orsaken till att vi föreslår det är att ”Hur människans själ fungerar” innehåller väldigt viktiga saker som du behöver ha hört för att förstå det mesta av de svar vi ger. Så det är vad vi vill föreslå att du gör.

(Vänder sig till Maria) Tack för tiden du delat med dig av idag, älskling, och för att du ställt frågorna till mig.

Maria:     (Skrattar) Javisst, jag ser fram emot den här sessionen.

Vi vill tacka Lena och Igor för deras hem och deras tid också, bakom kamerorna. Vi har just gjort ett stort byte av videokameror precis före den här sessionen, så de flesta av oss är lite spända (skrattar). Behöver slappna av lite. (Skrattar)

Hur som helst så hoppas vi att du får glädje av den här sessionen och vi hoppas kunna klara av en rad grundläggande frågor om känslor, varifrån de kommer, vilka grundläggande sorters känslor kommer du stå inför och varför och hur de skapas. Så det är grundtemat för dagens session. Vi hoppas att du tycker om vårt sällskap.