FAQ – Inledande kommentarer för session 5

(Videoklippet från sessionen finner du inbäddat direkt nedanför den svenska översättningen)
Klicka här för att öppna en svensk PDF-version av texten.

Välkommen till den femte sessionen där vi samtalar om kvaliteterna hos den gudomliga sanningen, eller vi kan kalla det kvaliteterna hos Guds sanning. Om vi ser på de senaste sessionerna vi har gjort, så kan vi se att vi i princip pratar för mycket (skrattar), och därför kunde vi inte ta upp så mycket som vi hade hoppats på att göra.

Så just den här sessionen hoppas vi kunna ta upp det senaste paret kvaliteter hos Guds sanning, så att det blir fyra frågor, och sedan har vi en till fråga om att leva i sanning och vad det innebär att leva i sanning. Med de andra sessionerna så rundar den här av alla frågesessioner om Guds sanning.

Det finns fortfarande över hundra frågor om ämnesområdet Guds sanning som vi inte har tagit upp, men vi kände att vi ville ta upp de här kvaliteterna hos Guds sanning först, eftersom det hjälper oss att ta oss igenom frågorna om: ”Hur avgör jag vad som är Guds sanning och vad som inte är det?”. Så det är vårt främsta syfte idag. Så jag hoppas du har glädje av vår session idag och jag tror att den här gången ska vi kunna ta oss igenom de fyra frågor vi har att besvara. Tack hör ni! (Skrattar)