Senaste nytt

Första mötet avklarat – andra mötet på gång

Den 6 juni hade vi ett första samtalsmöte i Mariestad kring Divine Truth – vi var 7 personer som berättade lite om oss själva och bekantade oss med allas olika vägar i livet och känslor kring det. Det gavs förslag om att börja ordna ett rikstäckande, mer organiserat nätverk där alla kan se vilka projekt, möten och annat som sker inom Divine Truth, och det kommer vi ta upp som en egen punkt på nästa träff.

Jag lovade att höra i en kanalisering om vi kunde få lite tips och goda råd kring det här att ha sådana här träffar, men också om det fanns något i det här mötet som kunde göras bättre till nästa gång. Den kanaliseringen har vi gjort nu, och alla punkter som togs upp kommer jag att mejla ut till er som var med på mötet, samt lägga upp här på hemsidan som en generell grund eller ram att bygga framtida möten kring för de som vill. Även fotot från träffen som togs av en av deltagarna kommer skickas ut strax till er som var med.

Jag tackar personligen för en väldigt fin uppslutning kring mitt livs första Divine Truth-träff, och är med det ytterligare uppmuntrad att skapa ännu bättre grunder och förutsättningar för alla de kommande 🙂

Nästa möte planeras preliminärt in till slutet av juli eller början av augusti, varpå mötena sedan kommer rulla på med ungefär 2 månaders mellanrum.

/Anneli