Inledande kommentarer till session 2 (om Människans själ)

Välkommen till vår andra session i samtalet om människans själ och där vi besvarar frågor om människans själ. Innan vi besvarar några fler frågor om människans själ så vill vi gå igenom vår första session, eftersom vi känner att det finns ganska mycket information som vi behöver lägga till då den första sessionen var ett allmänt samtal med allmänna frågor. Efter den här sessionen kanske vi kan komma fram till att besvara en del specifika frågor om människans själ och frågor som människor har skickat in om människans själ. Förhoppningsvis är det här samtalet som ett tillägg till den första sessionen, så vi rekommenderar att alla först ser på den första sessionen, vilken är i sju eller åtta delar tror jag, och sedan återkommer till den här sessionen som vi klassificerar som ”Samtal och frågor om session ett”.

Maria:      Ämnet för session ett var: ”Hur människans själ fungerar”, och vi kommer gå igenom de principerna idag igen, kanske med lite andra detaljer och lite fler frågor.

Det är vårt främsta syfte idag så förhoppningsvis kommer ni ha glädje av konversationen. Maria och jag kommer att ha lite interaktion under samtalet om människans själ och hur den fungerar, och vi hoppas att medan samtalet pågår så blir det tydligare med punkterna som vi tog upp under den första sessionen.