Inledning: Känslor av rädsla, session 5

Från session 5 i serien Känslor: Känslor av rädsla.

Jesus får frågor från Maria om ämnet känslor. Frågorna som ställs i intervjun presenteras var för sig på kanalen Divine Truth FAQ på YouTube i spellistan ”Emotions & Feelings”.

19 maj 2014 Wilkesdale, Queensland, Australien

Jesus:

Ja, välkommen igen till vår kanal med vanliga frågor, och den här serien med vanliga frågor handlar om känslor. Vi har kommit till den 5:e sessionen nu, så vi har besvarat olika frågor ett tag. Och eftersom vi bara får gjort 10 till 20 frågor under varje session så kommer vi fortsätta lite till med frågor i serien om känslor, eftersom vi har några hundra frågor som handlar om känslor och emotionellt bearbetande, och andra frågor som rör just de sakerna.

Vi skulle vilja rekommendera att innan du tittar på svaren på de här frågorna, som du fortfarande behöver titta på om du inte har gjort det – de vanliga frågorna om människans själ fram till och med session 3, och även session 2 av spellistan om känslor, därför att session 2 besvarar många väldigt grundläggande frågor om känslor. Maria är med mig här idag. Hon kommer ställa frågorna som våra lyssnare skickat in, och förhoppningsvis kan jag besvara dem.

Maria:

Jag känner mig ganska trygg med att du kommer kunna göra det.

Jesus:

Vi tycker om ditt sällskap, och jag hoppas att du tycker om att få de här svaren också. Tack så mycket för din tid.

Maria:

Det kommer bli jättebra.