Köpvillkor

Alla böcker skänks utan kostnad till de som vill ha dem, med undantag för mina egna eventuella finansiella begränsningar, och med förbehåll för möjligheten att avstå från att skänka böcker när jag känner att mottagaren har synnerligen kärlekslösa motiv med sin beställning/förfrågan.

Då allt material på hemsidan och även i bokform skänks utan kostnad för mottagarna, så kan heller inga återbetalningar/reklamationer göras av de donationer personer, företag eller organisationer eventuellt valt att skänka till hemsidan/mig som administratör och ansvarig för arbetet bakom hemsidan och böckerna på svenska.

Alla donationer som emottas bokförs och beskattas som normala intäkter i enskild firma, med bokmoms. Vill du specifikt skänka pengar till övriga utgifter (inte böckerna, utan snarare kostnader för arbetstid, administrativa kostnader m.m.), så tillämpas standardmoms.

Alla donationer redovisas anonymt i separata poster med datum här på hemsidan för att du/ni som donerar ska se att verksamheten är transparent och att er donation tagits emot ordentligt.

Böcker skickas normalt inom två veckor (finns de i lager skickas de inom 1-2 arbetsdagar), och via Schenker eller PostNord beroende på vikt/storlek på paketet. Önskar du specifikt utlämningsställe så ange gärna det vid beställningen.

Materialet ska alltid vara tillgängligt kostnadsfritt för alla som vill läsa/höra det, och jag bidrar mycket gärna till detta genom att arbeta helt på volontärbasis med allt arbete bakom hemsida och böcker. Alla eventuella donationer hjälper till i hög grad att bekosta och driva verksamheten i fortsättningen, och ger mig större möjligheter att lägga tid på översättning av allt mer material och även bekosta utgivningen av böckerna och frakten till de som vill ha dessa.

Behöver du mer information är du välkommen att kontakta mig via e-postadressen: anneli @divinetruth-svenska.se (ta bort mellanslaget innan du skickar mejlet).