Okategoriserade

Nyhet – tryckt bok går nu att förhandsbeställa

Framsida på boken Sanningen om... av Jesus & Maria Magdalena

Den första, tryckta boken finns nu att förhandsbeställa för den som vill ha en pappersbok att läsa i, som komplement till eller istället för det digitala innehållet. Jag väntar in de första exemplaren senast den 19:e juni och påbörjar utskicken strax efter.

Innehållet är 5 seminarier som framförts av Jesus och Maria Magdalena på ämnesområdena Gud, människans själ, förlåtelse och ånger, reinkarnation och andar, samt andeinfluenser. Allt innehåll finns redan upplagt här på hemsidan under fliken Seminarier – text och video. Antal sidor: c:a 220.

Boken går att beställa kostnadsfritt genom ett mejl till anneli@ erkkonendesign.se (ta bort mellanslaget när du skriver in/kopierat och klistrat in mejladressen). Ange för- och efternamn samt den adress boken ska skickas till.
Jag skickar böcker i den ordning beställningarna kommer in, och med reservation för eventuell väntetid för nytryck av fler exemplar, samt att jag kan komma att behöva få fatt på lite mer pengar först ibland innan jag kan bekosta frakten för en större mängd utskick.

Vill du istället beställa direkt från Amazon utan att gå via mig kan du göra det genom att klicka här, dock kostar det då minimibeloppet (för närvarande 5,08 US-dollar) per exemplar plus frakten till Sverige. Det utgår ingen typ av royalty till mig, däremot får Amazon ungefär 2 dollar per såld bok, och resterande går till tryckeriet som Amazon anlitar. Vid beställning direkt från mig utgår endast ersättning till tryckeriet, ingenting till Amazon.

Vill du stödja mig i att trycka upp och beställa hit nya exemplar som kan skickas direkt från Sverige, bekosta dessa redan framtagna ( kostar mig c:a 50 kr inklusive frakt att få hem från tryckeriet), bekosta hemsidan samt det ständigt pågående arbetet med att översätta och framställa Divine Truth-materialet i olika format, är du välkommen att donera valfritt belopp via fliken Donationer här ovanför.
Donationer behandlas som vanliga intäkter i min enskilda firma där jag också har andra översättningsuppdrag på frilansbasis. Så snart det kommer in donationer redovisas de samt de kostnader jag har för verksamheten öppet här på hemsidan (helt anonymt, men siffrorna tas upp).
Varmt tack på förhand för stödet!