Bibliotek med träffplats

Fyra händer med varsin pusselbit och vackert ljus utifrån i bakgrunden
Vi bär alla på en unik liten del av Guds personlighet!

Nu planeras ett bibliotek, preliminärt i Mullsjötrakterna, med utrymmen för både att sitta och läsa, prata med andra intresserade, gå undan i ett känslorum vid behov och även ha samtalsmöten regelbundet där vi utforskar våra egna liv utifrån olika teman och hjälper varandra att hitta våra blockeringar när vi vill utvecklas vidare.

Klicka här för att läsa inramningen som träffarna hålls inom.

Exempel på teman:
Kärlek
, ödmjukhet, sanning
Beroenden, fasaden, ilska, rädsla, attraktionslagens olika sätt att visa oss var vi befinner oss i livet, med mera

Under samtalsmötena i biblioteket bjuds det på enklare dryck och mellanmål (veganskt, glutenfritt, raw och ekologiskt), och de böcker som finns utgivna kommer förstås också finnas tillgängliga att ta med sig hem av eller ge bort till någon (både fika och böcker erbjuds alltid helt kostnadsfritt. Du är välkommen att stödja hela verksamheten ifall du känner att du vill det, men annars är allting alltid gratis här).

Närmare datum och plats kommer att anges här på sidan när det börjar bli dags.

Meddela gärna ditt intresse på förhand för att vara med på den här sortens samtalsmöten genom att mejla mig på: anneli@ divinetruth-svenska.se (ta bort mellanslaget innan du skickar mejlet), så skickar jag ut mejl direkt till dig när datum och plats har fastställts för nya samtalsmöten under året. Du kan alltid bli borttagen ur e-postlistan genom att skicka tillbaka ett tomt mejl som svar. Din e-postadress används också enbart i syftet att meddela dig om nya samtalsmöten (om vi inte har kontakt även kring bokbeställningar m.m.) och lämnas aldrig ut till andra parter.

Varmt välkommen!