FAQ – Inledande kommentar till serien “Vad är gudomlig sanning?”

(Videoklippet från sessionen finner du inbäddat direkt nedanför den svenska översättningen)

Jesus:
Den här serien med vanliga frågor handlar om Guds/gudomlig sanning. Guds sanning omfattar så många olika frågor; jag tror att vi allt som allt har fått några hundra frågor om Guds sanning och vad vi menar när vi talar om Guds/gudomlig sanning, så den här frågeserien går i synnerhet igenom alla de sakerna, det jag och Maria menar när vi talar om Guds sanning, men också vad andra personer frågar om Guds sanning och om den organisation som heter “Divine Truth” (Gudomlig sanning, sv. övers.), vilket egentligen är två olika saker. Men den här serien besvarar alla era frågor som rör just det här området.

Ni kommer märka att det finns många ganska engagerade frågor i serien. En av de viktigaste frågor som någon behöver svar på, som jag känner det, är frågan: “Vad är Guds sanning?” Jag tror att det enda vi behöver få svar på som är viktigare än detta är: “Vad är kärlek?”, “Vad är gudomlig kärlek?” och “Vad är Guds kärlek?” Dessa två serier av vanliga frågor kommer att läggas upp som videor under de kommande månaderna.

Vi skulle vilja välkomna dig att följa med i den här frågeserien och förhoppningsvis får du glädje av svaren som vi ger på ämnet: “Vad är gudomlig sanning”?