FAQ – Inledande kommentarer S03

(Videoklippet från sessionen finner du inbäddat direkt nedanför den svenska översättningen)

Svar:

Då är det här den tredje sessionen av vår serie med vanliga frågor om Guds sanning, och i den här sessionen ska vi ta upp mycket mer information om det vi har tagit upp under de senaste två sessionerna också. Kom ihåg att under den första sessionen tog vi upp grunderna för den gudomliga sanningen, vad det är och det faktum att det är Guds sanning, och vi tog också upp en del grundläggande frågor om Guds sanning i jämförelse med att stå inför personliga sanningar.

I sessionen efter det samtalade vi också om de första sju kvaliteterna hos Guds sanning. I den första sessionen introducerade vi de kvaliteterna och i den andra sessionen samtalade vi om de första sju kvaliteterna från två håll. Det första perspektivet var vad som är kvaliteten eller kännetecknet på Guds sanning, och sedan hur det ser ut i vårt personliga liv om vi verkligen känner det.

I just den här sessionen kommer vi ta upp de nästa sju frågorna om Guds sanning, så det är kvaliteterna åtta till fjorton, som vi först introducerade i den första sessionen. Vi kommer att titta på det från de två hållen igen, på dessa sju kvaliteter, på så vis att vi ska se på vad kvaliteten är och även hur dess uttryck ser ut om vi känner den i våra vardagsliv. Så detta är de primära sakerna vi kommer göra i den här sessionen.

Tack för att du tar dig tid att vara med mig och Maria, jag och Maria kommer att göra detta och vi befinner oss just nu i New South Wales så det är en lite annan bakgrund som du kan se, (skratt) och förhoppningsvis så kommer vi hinna ta upp de fjorton frågorna som vi vill ta upp idag. Tack, älskling.