Viktigt meddelande om hemsidan

Uppdatering 26 december 2021:

Efter lite funderingar över den här hemsidans fortsatta varande eller försvinnande, så har jag kommit fram till att jag kommer behålla den, men med ett lite annat koncept i botten.

Medan jag bygger upp den nya basen i bakgrunden så kommer nuvarande texter att efter hand tas bort en tid. Det som sedan kommer att dyka upp är en fullt sökbar dokumentdatabas över allt engelskt Divine Truth-material. Det kommer att betyda att du får möjligheten att söka efter en viss term, t.ex. “reincarnation” eller “Padgett”, och därefter får du upp en lista över alla platser i alla dokument där det ordet står med.

Därefter kommer den svenska motsvarigheten sakta byggas upp på samma vis, men med tvåspråkiga dokument där alla översättningar kan granskas mening för mening av dig som läsare.

Det kommer också finnas en svensk version av alla dokument, där man kan fokusera på själva läsupplevelsen och allt den ger.

Utöver det kommer också den reviderade bokutgivningen att pågå under tiden.

För att säkerställa en hög kvalitet på allt som läggs ut på hemsidan och ges ut i bokform, så kommer jag placera varje dokument som publiceras i var och en av de ovanstående kategorierna samtidigt så snart det är färdigställt. På så vis kommer varje dokument då genast att finnas både i engelsk originalversion, en tvåspråkig granskningsversion, en svensk version här på sidan och i bokform.


November 2021:
Efter den 7:e december finns det en möjlighet att den här hemsidan stängs ner.

Ladda gärna ner allt du vill spara, eller kopiera de texter du vill ha kvar och spara i t.ex. Word- eller Open Office-dokument.

Du kommer också behöva använda följande e-postadress för att kontakta mig: anneli@erkkonen.one, eftersom den andra som hör samman med den här hemsidan (anneli@divinetruth-svenska.se) kommer att försvinna samtidigt som domänen upphör.

Jag har också säkerhetskopierat allt material och sparar det lokalt, och lägger upp det framöver på Erkkonen.one, min personliga hemsida/blogg. Tänk på att den bloggen i första hand består av mina egna perspektiv, erfarenheter, tolkningar och åsikter om Divine Truth-läran, och i andra hand kommer att innehålla de svenska översättningarna av Divine Truth-materialet.

***

Orsaken till att hemsidan sannolikt försvinner är att jag genom min väg i den egna själsutvecklingen upptäckt att jag börjat förändra hur jag känner kring hemsidan och mitt arbete med den.

Attraktionslagen har gett mig en extra tydlig möjlighet att upptäcka det genom att i samband med min ofta utmanade ekonomi just nu även ge mig upplevelsen av att sakna de nästan 2 000 kronor som behövs för att hålla igång hemsidan, vilka behöver ha betalats senast den 7:e december.

Jag har märkt det senaste halvåret, som också bestått av riktigt tunga och mörka känslor som behövt komma upp och ur mig, att glädjen över hemsidan har ändrat form.

Jag känner fortfarande att det är världens viktigaste material och att det behöver finnas tillgängligt för alla, utan begränsningar. Men min egen roll i den glädjen och uppgiften känns som att den förändrats, baserat på mina egna, själsbaserade önskningar och vad jag längtar efter att uppleva.

De senaste månaderna har jag snarare känt en glädje i att – i min privata blogg – skriva och beskriva mina egna tankar om Gud, själen, utvecklingen i kärlek och så mycket annat inom detta enorma område, och den här hemsidan har jag helt enkelt inte känt någon riktig dragning till under samma tid.

Jag känner mig också väldigt glad när jag enbart arbetar med själva bokutgivningen. Men den här hemsidan känns som ett stort, administrativt berg framför mig, där glädjen dalar varje gång jag tänker på den. Det hänger till viss del ihop med att jag hade en annan uppsättning känslor inom mig på den tiden då jag startade hemsidan (2016), och därefter har det hänt massor i min själ. Det som drev mig då att starta den var en stark iver efter att bara ösa ut allt detta fantastiska över alla som ville, och därför kom det av bara farten med några slarvmissar här och där i dokumenten. Det känns inte kul, inte bra och inte rätt, så jag vill ta mig igenom allt material igen, mycket nogare och med större hjärta den här gången, och leverera riktigt bra representationer av Divine Truth-materialet på svenska. Hellre kärleksfullt än stora massor, får det bli nu.

Min tanke för kommande år är att jag väldigt gärna skulle vilja starta en annan hemsida, fast tillsammans med flera av er andra som har samma passion som jag för hela det här ämnet. Jag vill jättegärna bidra med mina passioner, men också glädjas åt att andra lever i sina passioner och att vi kompletterar varandras arbeten, så att det blir en kollektiv hemsida som fylls av allt Divine Truth-material i alla former – och säkert kommer det då också finnas en eller flera där som älskar att hålla ordning, strukturera, organisera och planera allting!

Det känns som en gåva mitt i all ekonomisk brist att få chansen att stanna upp och upptäcka alla de här strömningarna inuti mig. Jag gläds åt att upptäcka att jag egentligen, innerst inne, i min egen lilla personliga själ, helst bara sitter med själva översättningsdelen, ger ut temaböckerna och skriver en massa helt nya texter i min blogg.

Jag älskar fortfarande att dela med mig av allt Divine Truth-material som finns, och det kommer jag fortsätta att göra även på min blogg, fast från en egen avdelning där alla nyreviderade dokument kommer att läggas upp.

Där kommer du även hitta möjligheten att få tag på alla böcker, även de i nyreviderad form, framöver.

Det känns sammanfattningsvis skönt att ta ett steg bort från hela “bördan” som hemsidan börjat kännas som, och damma av all min inre livsglädje och mina passioner kring alla dessa sanningar som flödar över från Jesus och Maria ut till alla oss andra. Jag ser fram emot dagen då en ny webbplats kan dra igång, med flera människors starka passioner enade kring ett gemensamt ändamål – att förse hela Sverige med allt Divine Truth-material på svenska, i alla tänkbara format.

Jag kan lägga till här att även om det skulle dyka upp donationer som täcker den akuta kostnaden för hemsidan, så kommer det innebära att hemsidan är synlig i ett år till, men därefter, om det inte dykt upp ett härligt gäng av nya entusiaster som vill driva det här projektet vidare, om än kanske med lite ny ordning och struktur för att passa alla de passioner som samlat sig kring det hela, så kommer den fortfarande att läggas ner i sitt nuvarande format. Det är så jag känner nu, och det vill jag förmedla tydligt. Det är inte att pengarna saknas till hemsidan som är orsaken till att jag gör den här “ommöbleringen” i mitt liv, utan det faktumet har snarare hjälpt mig att upptäcka hur jag känner kring det hela. (Och jag arbetar fortfarande väldigt fokuserat på att lösa mina känslor kring pengar och ekonomi, så den biten missar jag inte heller på vägen, kanske jag ska nämna).

Jag är så glad för erfarenheten jag fått genom att driva den här hemsidan, och jag älskar att ha fått så många fina kontakter med er därute som har precis samma intresse som jag av allt detta. Det är en enorm, högt värderad gåva, och jag vill så gärna fortsätta att finna er allihop med tiden och ha kontakt med er – även om det under en tid framöver nu får bli via min andra hemsida och blogg, på: Erkkonen.one

Varmt välkomna dit om ni känner för det, och ett stort varmt tack till er alla som besökt hemsidan Divine Truth på svenska genom åren – den här resan gör vi allihop, tillsammans, förr eller senare, och ni har gett mig ett högt uppskattat resesällskap på just den här biten av färden!

Med all min kärlek,

Anneli